Ikad htjeli znati tko je iza teksta ili poziv na broj "naslova"? Ova lijepa freeware, trošak mikroskopskih prometa razmjene podataka (1kb) na 3G mrežu, pomoći će vam da radiš unakrsno provjere do te naziv i adresu pozivatelja!
Video objašnjenje za vas[Samo registrirani korisnici mogu vidjeti linkove. Kliknite ovdje za registraciju ...]
Neke informacije:
- je naziv i adresu pozivatelja / "messaggianti" nepoznato
- također omogućava upotrebu pretraživanja
- informacija dobivenih možete spremiti u Kontakti
- također održava mali dnevnik tražio osobne iskaznice
Zemljama gdje servis je trenutno podržane:
Austrija
Belgija
Kanada
Cuprys
Danska
Estonija
Francuska
Njemačka
Grčka
Island
Izrael
Italija
Luxemburg
Nizozemska
Norveška
Filipini
Rumunija
Španjolska
Švedska
Švicarska
Se primjenjuju na vrijeme biti ovjerenaRazvijen od strane je zatražio Symbian Signed certifikaciju, pravedan potpisati samouprave verzija ovdje će ...->
Ch:
Izvor: [Samo registrirani korisnici mogu vidjeti linkove. Kliknite ovdje za registraciju ...]
ps
Prijatelji pokušao ako pošta ranije, budući da su na odmoru i sa ograničenim sredstvima (Ja samo mogu pretvoriti. Sis u zip ..) Imam pognut unatrag za ovaj izvještaj .. tako da šteta ...![]()
Last edited by Paul Pozdrav, 2009/12/05 se 19: 42 Reason: ažirirajući
Ovo izgleda stvarno jak!
Pa nadamo se da to radi jednako dobro i korisna!
Ja ću probati subitooooooooooo!
Nemojte pritiskati gumb za moj hvala ti hvala ti ne treba ništa ... slati novac na moj račun što je bolje .... ahahhahahahha
... Ne mogu otvoriti zip datoteka preuzimanje datoteka from forum ...
Idem u izravnu vezu na stranicama .. ali kaže da je verzija za Symbian će uskoro biti dostupna ...???
OSP .. ok ok to je verziju samouprave potpisati ...
ali ne mogu otvoriti datoteku. zip
mi govori da je arhiva oštećena ...
Nemojte pritiskati gumb za moj hvala ti hvala ti ne treba ništa ... slati novac na moj račun što je bolje .... ahahhahahahha

Nadam se da traži drugdje ...

... Postupanje s preuzeli i tiho služi ... cmq riuploadato sam na mediafire ..
nebo, pokušajte ovdje:[Samo registrirani korisnici mogu vidjeti linkove. Kliknite ovdje za registraciju ...]
"Najjači su oni očvrsnuli duše od patnji. Likovi su znatno više raspršili ožiljaka."
Sada ćemo pokušati ....
Last edited by Skyman1; za 2009/02/07 17: 07
Signa i pokušao Internet na 5800 ...
Ja ne rade.
Ne strane u pozadini ... Kad odem u program i kliknite na ... Sam rekao: parafiranje ... spaja na mrežu, ali onda je sve zatvara i Program se ne pokreće, a ja iz 'priliku da postavite ništa.
... Ali netko je testiran 5800 ????????
Last edited by Skyman1; za 2009/02/07 17: 24
OT: skyman oku tako da se prazni baterija ... Haha, šala.
No ja ne znam što baza podataka aplikacija za sve te pojedinosti
oh like it like it

Odlično izvještavanje i Evron je velik unatoč Vaša obveza se na godišnji odmornažalost još uvijek nema rep dodaj
...
Ako je radio da bi bilo stvarno korisno ... ja sam malo vremena za probati i da li vi znati ako Internet utvrde ... to uvijek ne uspijeva to preuzimanje datoteka i uvesti koga u službu budući da sam na odmoru![]()
Pratite nas na Facebook, Cvrkut, FriendFeed i Besplatno!
Sadržaj HWMobile.it podliježu licencnom Creative Commons.